Project Description

A fully suspended glazed canopy unit with steel supports built into the side brickwork walls. Glazing was by the use of clear toughened safety glass panels held in a stainless steel planar type arrangement. There were no gutters or drainage to the canopy. The design provided a unique style of entrance feature to a development in Eccles, Manchester for the client.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]