Project Description

A simple effective Apex style entrance canopy to offices in Bristol, with a full mild steel support frame work and an aluminium powder coated patent glazing bar system and clear toughened safety glass roof panels. The client chose not to add gutter channels but to allow rainwater to drain onto planting areas at each side of the entrance.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]