Project Description

An attractive apex roof style entrance canopy provided by Urban Design for a public house in Coventry, comprising of a fully decorated steel framework fixed to the exterior brick facing wall with support legs taken down to a concrete base. At each side of the entrance was a polyester powder coated gutter channel with down pipes taken to ground level. Front glass screen with the company logo embossed into the glass panel completed the design. Uplighters were added by the client to show off the final installation.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]