Project Description

A unique commission creating a dramatic X feature sculpture at Exchange Quays in Salford, Manchester. Working with the Architect and Client we designed, manufactured and installed onto large concrete foundation bases the combination of heavy duty box legs and tube sections giving a striking feature. Laser profiled lettering was added to the legs and highlighted in a distinctive colour. The main structure was galvanised and finished in a heavy duty exterior grade paint system in contrasting silver and black colours.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]