Project Description

A unique glazed suspended entrance canopy feature on an office in Cheltenham. The framework to the glazed canopy was formed using a combination of CHS roiled members and profiled laser cut flat plates. The glass panels were cut and shaped with a radius front edge to give the glazed canopy unit a special edge feature. As the canopy was suspended from the main building a series of stainless steel tie rods were fixed to the front edge and to the building at a higher level to provide extra stability.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]